Kağıthane Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Belgegeçer : .
WEB https://kagithaneram.meb.k12.tr
Adres : HARMANTEPE MAH. ABDİ İPEKÇİ CAD. NO 10 Kağıthane Halk Eğitim Merkezi KAĞITHANE / İSTANBUL
VİZYON : Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim hizmetlerinde kalite yolculuğuna ara vermeden ilimizde en üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlayarak ülkemizde Rehberlik ve Araştırma Merkezleri içerisinde lider olmak. Psikolojik açıdan bireyleri sağlıklı ve güçlü kılarak yeteneklerini toplum yararına kullanmalarını amaçlamak.
MİSYON : Sürekli gelişen günümüz dünyasında eğitimin ayrılmaz bir parçası olan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri ve Özel Eğitim Hizmetlerini ilimiz eğitim sistemleri içerisinde etkin hale getirip kaliteyi arttırarak; kendine gerçekleştirmiş ve verimli insan profili hedefini yakalamak için bu hizmetlerden öğrencilerimiz ve tüm ilçemiz halkının en üst seviyede faydalanmasını sağlamaktadır.Çocuk ve gençlerin sağlıklı yetişmesine ve gelişmesine katkıda bulunmak üzere sürekli hizmet ve eğitim projeleri yürüterek toplumun yaşam kalitesini arttırmak.
BAŞARILAR : Misyon ve Vizyon Doğrultusunda Yapılan Çalışmalar; -Eğitsel tanılama -Eğitsel yönlendirme -Eğitsel yönlendirmede sorun yaşanan alanlarda ilgili ilçe milli eğitim müdürlükleri ile çözüme yönelik işbirliği ve rehberlik -Planlanan projelere uygun araştırma çalışmaları -Okul rehberlik servislerinin hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesi için rehberlik -Okul rehberlik servislerinin hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi için koordinasyon -Rehber öğretmeni olmayan okullara rehber öğretmen görevlendirmesi -Velilere ve okulda görev yapan diğer öğretmenlere yönelik verilen seminerler Madde Bağımlılığı Psikososyal Müdahale Hizmetleri Ana Baba Tutumları Ergenlik Kaynaştırma Aile içi İletişim Rehberlik Anlayışı

Öğretim Şekli :Örgün
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Kurumumuz yakınından (Talatpaşa cad. üzerinden) 65G-62-62G numaralı otobüsler geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Harmantepe mah. Abdi İpekçi Cad. No:10. Yeni Halk Eğitim Binası Zemin Kat. (Harmantepe İlkokulu-Ortaokulu karşısı)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezine yakın bir bölgededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :